Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία 37χρονου - Εντόπισαν πάνω από τέσσερα κιλά ναρκωτικά -Δείτε φωτογραφίες

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία 37χρονου - Εντόπισαν πάνω από τέσσερα κιλά ναρκωτικά -Δείτε φωτογραφίες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 37 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη προμήθεια, κατοχής και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σε έρευνα που έγινε χθες το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 37χρονου στη Λάρνακα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεταξύ άλλων, επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη μεικτού βάρους 2,700 γραμμαρίων περίπου, 18 συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβης μεικτού βάρους 1,800 γραμμαρίων περίπου, 12 γραμμάρια κοκαΐνης και τρείς ζυγαριές ακριβείας.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE