Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πεδίο μάχης το στάδιο - Ζημιές σε περιπολικό και εστίες φωτιάς - Δείτε φωτογραφίες

Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πεδίο μάχης το στάδιο - Ζημιές σε περιπολικό και εστίες φωτιάς - Δείτε φωτογραφίες

Λες και δεν έφταναν τα όσα έγιναν εκτός γηπέδου, «έπρεπε» να γίνουν και επεισόδια μέσα στο στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» για να... «δέσει το γλυκό».

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του ημιτελικού Απόλλων-Ανόρθωση, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με την αστυνομία να προσπαθεί να... επιβάλει την τάξη.

Στιγμές οι οποίες αμαυρώνουν το final-4, το οποίο θα έπρεπε να είναι μία γιορτή για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα...

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο ThemaSports.

Όπως θα δείτε και σε φωτογραφία που εξασφάλισε το ThemaOnline, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε περιπολικό:

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το ThemaSports, οπαδοί άναψαν και φωτιά έξω από το στάδιο.

Δείτε φωτογραφία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE