Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πυρπόλησαν γραφεία της ΟΣΕΛ και στάσεις λεωφορείων - Εκτεταμένες ζημιές

Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πυρπόλησαν γραφεία της ΟΣΕΛ και στάσεις λεωφορείων - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στη Λεωφόρο Λευκωθέου στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε με τη λήξη αγώνα καλαθόσφαιρας που διεξήχθη στο Στάδιο.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό.

Θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE