Πήγαν για κυνήγι τα μεσάνυχτα και τους ανέκοψε η Υπ. Θήρας - Χειροπέδες σε δύο

Πήγαν για κυνήγι τα μεσάνυχτα και τους ανέκοψε η Υπ. Θήρας - Χειροπέδες σε δύο

Δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν για κυνήγι κατά τη διάρκεια κλειστής περιόδου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στην περιοχή "Ρισκιά" στην Μεσόγη μέλη του Ταμείου Θήρας και αγροπυροσβεύστες μετέβησαν στην περιοχή και αντιλήφθηκαν ύποπτο όχημα σε χωράφι.

Το ανέκοψαν και διαπίστωσαν ότι οδηγείτο από 20χρονο με συνοδηγό 19χρονο ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, άδεια φυσίγγια και σκοτωμένος λαγός.

Τα τεκμήρια παραληφθήκαν ενώ τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE