Ξεβράστηκε νεκρό μωρό φάλαινα στα κατεχόμενα - Άγνωστη η αιτία θανάτου του – Δείτε φωτογραφίες

Ξεβράστηκε νεκρό μωρό φάλαινα στα κατεχόμενα - Άγνωστη η αιτία θανάτου του – Δείτε φωτογραφίες

Νεκρό μωρό φάλαινα Minke ξεβράστηκε χθες (2/4) την νύχτα στις ακτές της κατεχόμενης Καρπασίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Cyprus Wildlife Research Institute, πρόκειται για την πρώτη καταγραφή μιας φάλαινας αυτού του είδους που προσάραξε στην Κύπρο.

Το μωρό φάλαινα, που εκτιμάται ότι έχει μήκος περίπου 3 μέτρα, ήταν είτε νεογέννητο είτε αρκετά νεαρό για να θηλάζει.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση της Cyprus Wildlife Research Institute, οι φάλαινες Minke είναι ένα από τα είδη φαλαινών που δεν έχουν δόντια και συναντώνται σπάνια στη Μεσόγειο. Οι ενήλικες μπορούν να φτάσουν τα 8-9 μέτρα και περίπου τους 9 τόνους.

Σημειώνεται ότι το μωρό φάλαινα ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο αποσύνδεσης, κάνοντας τον προσδιορισμό της ακριβούς αιτίας θανάτου του δύσκολη.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE