Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 11:30 το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγείτο από γυναίκα συγκρούστηκε με λεωφορείο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου.
ΝΕΟΤΕΡΟ: Δυστυχώς «έσβησε» η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά μετά το σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου
Από την σύγκρουση το όχημα κατέληξε στο κέντρο του δρόμου και για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η γυναίκα και το παιδάκι της μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
Η κατάσταση της γυναίκας είναι σοβαρή ενώ το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και 4 αλλοδαποί επιβάτες οι οποίοι επίσης μετέβησαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το τροχαίο.
Μαθητές έβαλαν φωτιά έξω από λύκειο στη Λεμεσό - Έκαψαν λάστιχα και μοτοσικλέτα
Αυτό το ξενοδοχείο στη Λευκωσία βγαίνει στο «σφυρί» τον Απρίλιο – Πόσα θα πωληθεί
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις