Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΡΙΚ "Απο Μέρα σε Μέρα'' η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης, Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου, στόχος της έρευνας είναι να διαφανεί κατά πόσον υπήρχαν ελλείψεις στην αντιμετώπιση των επεισοδίων απο την Αστυνομία και κατά πόσον ήταν λανθασμένο το επιχειρησιακό πλάνο.
Διευκρίνισε, επίσης, ότι δεν διερευνάται αν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα με τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος έδωσε εντολές στον υπαρχηγό του Σώματος, για πραγματοποίηση της έρευνας.
«Αν και όταν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας», επεσήμανε η κυρία Κουκκίδου, «αυτό εξετάζεται σε πολιτικό επίπεδο».
ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy
Ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι – Αύξηση μέχρι 25% στα αμνοερίφια – Άνοδος και στις φλαούνες
Αναστάτωση στη Λευκωσία : Έπεσαν πυροβολισμοί σε οικία - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία
«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 23χρονης Ανδρονίκης – Όσα κατέδειξε
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις