«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 23χρονης Ανδρονίκης – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 23χρονης Ανδρονίκης – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (04/04) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Ανδρονίκης Παρασκευά, που άφησε την τελευταία της πνοή χθες μετά από θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση με λεωφορείο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου και σύμφωνα με τα ευρήματα, κατέδειξε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης.

Υπενθυμίζεται ότι από την σύγκρουση το όχημα κατέληξε στο κέντρο του δρόμου και για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και 4 αλλοδαποί επιβάτες οι οποίοι επίσης μετέβησαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Μαζί της βρισκόταν και το κοριτσάκι της ηλικίας 3 ετών, του οποίου η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE