Χειροπέδες σε 41χρονο για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λεμεσό - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Χειροπέδες σε 41χρονο για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λεμεσό - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Στη σύλληψη 41χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, στη Λεμεσό.

Η υπόθεση διαπράχθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της 31ης Μαρτίου 2023, όταν ξέσπασε φωτιά σε τρία αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Γερμασόγεια. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου. Βάσει της εν λόγω μαρτυρίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE