Εντόπισαν δύο τσάντες γεμάτες μολότοφ οι Αρχές στη Λεμεσό

Εντόπισαν δύο τσάντες γεμάτες μολότοφ οι Αρχές στη Λεμεσό

Αριθμό εμπρηστικών αντικειμένων τύπου «Μολότοφ», εντόπισαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά από ελέγχους που έγιναν για αντιμετώπιση φαινομένων οχληρίας που προκαλείται από την παράνομη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, καθώς και φαινομένων περισυλλογής ξυλείας για παράνομο άναμμα λαμπρατζιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην περιοχή Εκκλησίας στη Λεμεσό, μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, εντόπισαν κρυμμένες δύο τσάντες ώμου, που περιείχαν 21 συνολικά αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς τύπου «Μολότοφ».

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, καθώς και του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ οι μολότοφ παραλήφθηκαν για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λεμεσού διερευνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE