Εντόπισαν δύο τσάντες γεμάτες μολότοφ οι Αρχές στη Λεμεσό

Εντόπισαν δύο τσάντες γεμάτες μολότοφ οι Αρχές στη Λεμεσό

Αριθμό εμπρηστικών αντικειμένων τύπου «Μολότοφ», εντόπισαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά από ελέγχους που έγιναν για αντιμετώπιση φαινομένων οχληρίας που προκαλείται από την παράνομη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, καθώς και φαινομένων περισυλλογής ξυλείας για παράνομο άναμμα λαμπρατζιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην περιοχή Εκκλησίας στη Λεμεσό, μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, εντόπισαν κρυμμένες δύο τσάντες ώμου, που περιείχαν 21 συνολικά αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς τύπου «Μολότοφ».

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, καθώς και του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ οι μολότοφ παραλήφθηκαν για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λεμεσού διερευνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE