ΕΛΛΑΔΑ

Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ - «Δεν έκανα τίποτα»

Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ - «Δεν έκανα τίποτα»

Ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Μπόρις Κλέιμαν, πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Κλέιμαν φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη αναφέροντας πως είναι αθώος και πως ουδέποτε τέλεσε το αδίκημα του βιασμού ή κάποια άλλη πράξη βίας.

Το αδίκημα για το οποίο ο κατηγορούμενος απολογήθηκε, έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε μπαρ στο Κολωνάκι. Η 17χρονη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο μπαρ με συμμαθητές της και όλοι μαζί είχαν έρθει στη χώρα μας για σχολική εκδρομή.

Ωστόσο, η μαθήτρια κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίησή της παρά το γεγονός ότι, όπως φέρεται η ίδια να κατέθεσε, του έδειξε πως δεν επιθυμεί την -με άσεμνο τρόπο- προσέγγιση του.

Το περιστατικό φαίνεται να δημιούργησε ένταση μεταξύ των παιδιών και του ποδοσφαιριστή, που βρισκόταν στο κατάστημα με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο μεταξύ τους έξω από μπαρ ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης. Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα, καθώς στο σημείο έφθασε η Αστυνομία. Εκεί το κορίτσι, που στο μεταξύ είχε φύγει από τον χώρο και ειδοποιήθηκε να πάει στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν σε βάρος της υποβάλλοντας μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Εν συνεχεία, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Κλέιμαν για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος ο κατηγορούμενου ποδοσφαιριστή Παναγιώτης Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως θα αποδειχθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης ότι η μαθήτρια ψεύδεται.

Μάρτυρες

Πριν την έναρξη της απολογία του ποδοσφαιριστή ως μάρτυρες κατέθεσαν στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ αλλά και οι φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης. Και οι δυο φέρονται να ήταν με τον κατηγορούμενο στο μπάρ στο Κολωνάκι τη Μ. Δευτέρα. Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες πως καμία πράξη βιασμού της ανήλικης δεν έλαβε χώρα.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών στο ανακριτικό γραφείο

Παράλληλα την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από τα ανακριτικά γραφεία όπου βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν.

Ο Ισραηλινός μεταφέρθηκε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι τη Μεγάλη Δευτέρα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ελευθεριάνος με παραγγελία του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ζητεί τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002. Σε καταφατική περίπτωση ζητείται η τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους υπαιτίους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top