Βρετανία: Η κακοκαιρία σταμάτησε ρόλερ κόστερ δεκάδες μέτρα από το έδαφος

Βρετανία: Η κακοκαιρία σταμάτησε ρόλερ κόστερ δεκάδες μέτρα από το έδαφος

Παγιδευμένοι πάνω στο πιο ψηλό σημείο έμειναν οι επιβάτες ρόλερ κόστερ στη Βρετανία που ακινητοποιήθηκε στο πιο ψηλό σημείο της διαδρομής λόγω των ισχυρών ανέμων.

Λόγω της ξαφνικής διακοπής, όσοι ήταν πάνω στο τρενάκι στο Μπλάκπουλ κατέβηκαν με τα πόδια.

Η εκκένωση έγινε με τάξη και ασφάλεια, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, παρά τη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, ανέφερε ο Guardian, που προσθέτει ότι το πάρκο διασκέδασης έμεινε κλειστό λόγω των ισχυρών ανέμων.

Το τρενάκι φτάνει σε ύψος 72 μέτρων. Όταν άνοιξε το 1994 ήταν το μεγαλύτερο ύψος για τρενάκι, ενώ η διαδρομή είχε τη μεγαλύτερη κλίση από κάθε άλλη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ - Ζήτησε πλήρη διερεύνηση των στοιχείων

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE