Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι από κροτίδα ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε από πυροτέχνημα

Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι από κροτίδα ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε από πυροτέχνημα

Στο νοσοκομείο κατέληξε εννιάχρονο παιδάκι αφού τραυματίστηκε από κροτίδα στο μάτι την νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τοπαιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει επιφανειακό εξωτερικό τραύμα στο μάτι. Σημειώνεται ότι το παιδί, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Παράλληλα στη Λάρνακα τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός από πυροτέχνημα.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για περίθαλψη και διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρύ έγκαυμα, έλαβε εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE