Ινδία: Η νύφη το 'σκασε μετά τις... μπαλωθιές στον γάμο για να γλιτώσει τη σύλληψη

Ινδία: Η νύφη το 'σκασε μετά τις... μπαλωθιές στον γάμο για να γλιτώσει τη σύλληψη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας για τη σύλληψη μιας νύφης η οποία πυροβόλησε στον αέρα με όπλο κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Σύμφωνα με το BBC, πριν μερικές ημέρες διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να πυροβολεί τέσσερις φορές στον αέρα, ενώ καθόταν δίπλα στον σύζυγό της.

Οι πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας τελετής αποτελούν σύνηθες φαινόμενο σε ορισμένες πολιτείες της βόρειας Ινδίας οι οποίοι προκαλούν συχνά τραυματισμούς ή ακόμη και θανάτους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, το βίντεο κατέγραψε συγγενής της νύφης, ο οποίος το δημοσίευσε και στα social media. Η αστυνομία είπε στην εφημερίδα αυτή ότι η γυναίκα «διέφευγε» επειδή φοβόταν τη σύλληψή της.

Το 2016, ένα δικαστήριο στην πρωτεύουσα της Ούταρ Πραντές, Λακνάου είχε διατάξει να διερευνάται κάθε περίπτωση «εορταστικών πυροβολισμών», ανεξάρτητα από το εάν είχε υποβληθεί καταγγελία στην αστυνομία.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Δύο εμπρησμοί σε σχολεία - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE