Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βγήκε από την εντατική μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βγήκε από την εντατική μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας

Μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε σήμερα της μονάδας εντατικής θεραπείας και βρίσκεται, τώρα, σε δωμάτιο του νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η υγεία του «Καβαλιέρε» παρουσιάζει βελτίωση, αν και δεν έχει γίνει αναφορά, ακόμη, σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός πάσχει από χρόνια λευχαιμία –για την οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία– ενώ οι γιατροί, παράλληλα, του χορηγούν αγωγή για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύο εμπρησμοί σε σχολεία - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE