Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και «κάρφωσε» σε κιγκλίδωμα – Στην εντατική 17χρονη

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και «κάρφωσε» σε κιγκλίδωμα – Στην εντατική 17χρονη

Τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο (22/04) στη Λάρνακα όταν οδηγός συγκρούστηκε σε κιγκλίδωμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή Κιτίου, 18χρονος οδηγός με συνοδηγό 17χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος σε στροφή και συγκρούστηκε στο κιγκλίδωμα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ο 18χρονος και η 17χρονη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πόδια.

Η 17χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρθηκε στην εντατική λόγω των τραυμάτων της αλλά φέρεται να είναι εκτός κινδύνου. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE