Ύποπτο αντικείμενο στη ρωσική πρεσβεία στο Ψυχικό: Άνδρας πέταξε δέμα που δεν δέχθηκαν

Ύποπτο αντικείμενο στη ρωσική πρεσβεία στο Ψυχικό: Άνδρας πέταξε δέμα που δεν δέχθηκαν

Υποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ένας Ελληνας πήγε στην πρεσβεία που βρίσκεται επί της οδού Νικηφόρου Λύτρα στο Ψυχικό, για να παραδώσει ένα δέμα, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από την ασφάλεια.

Ο ίδιος έπειτα μπήκε σε ταξί και καθώς αποχωρούσε πέταξε το δέμα προς την πρεσβεία φέρνοντας κινητοποίηση στην ασφάλεια.

Το δέμα έμεινε έξω από την πρεσβεία, όμως βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο της. Έχει κληθεί το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ελέγξει το αντικείμενο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE