Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του, Μαριλού Κοζάρη με φουσκωμένη κοιλιά

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του, Μαριλού Κοζάρη με φουσκωμένη κοιλιά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη, καθώς σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στην Αίγινα ενώ χθες, Κυριακή η Μαριλού Κοζάρη πραγματοποίησε το bachelor πάρτι της.

Εκεί βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είναι παιδική φίλη της φαρμακοποιού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής 23/4 μία φωτογραφία στο Instagram με την εγκυμονούσα φίλη της ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με τα εξής λόγια: «Mom & bride to be … Δεν σ αγαπάω απλά …σε λατρεύω ! Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί.. παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες… Μαζί σε ΟΛΑ. Με το καλό αγάπη μου …».

Μάλιστα, βλέπουμε πρώτη φορά την μέλλουσα σύζυγο του Πάνου Μουζουράκη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι μία γλύκα!

Δείτε την φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE