Eίπε ότι θα το ξανά έκανε ο συζυγοκτόνος της Τρεμιθούσας - Όσα κατάθεσε η ψυχίατρος

Eίπε ότι θα το ξανά έκανε ο συζυγοκτόνος της Τρεμιθούσας - Όσα κατάθεσε η ψυχίατρος

Με την κατάθεση της Δρ. Παρασκευής Βενιαμίν ειδικής ψυχιάτρου στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας αλλά και μιας γειτόνισσας του ζεύγους στην Τρεμιθούσα, συνεχίστηκε τη Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση θανάτου γυναίκας στην Τρεμιθούσα, με κατηγορούμενο τον 74χρονο σύζυγο της στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο η Δρ. Βενιαμίν είχε εξετάσει τον κατηγορούμενο στο Ψυχιατρείο της Αθαλάσσας ο οποίος μεταξύ άλλων της είχε αναφέρει τον τρόπο που σκότωσε την σύζυγο του. Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν θυμάται αν στον αδερφό του που ο ίδιος τηλεφώνησε μετά το συμβάν, του είπε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγο του ή και ότι  είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την Δρ. Βενιαμίν, ο κατηγορούμενος είπε επίσης στην ψυχίατρο ότι ήταν "φρικτό και λάθος" αυτό που έπραξε, αλλά και πως θα το “ξανάκανε για να μην βλέπει την σύζυγο του να υποφέρει, αφού έπασχε από λευχαιμία”.

Eξάλλου στην κατάθεση της, γειτόνισσα του ζεύγους ανέφερε πως το ζεύγος διέμενε δίπλα της εδώ και πέντε χρόνια ενώ ανέφερε ότι σε αυτό το διάστημα δεν είχε αντιληφθεί κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 8 Μαΐου 2023 και θα ακολουθήσουν στις 9 και 15 Μαΐου 2023.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.