Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Διονύσης Σαββόπουλος - Tα νεότερα για την υγεία του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Διονύσης Σαββόπουλος - Tα νεότερα για την υγεία του

Εξιτήριο έλαβε τη Δευτέρα ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με κορωνοϊό.

Ο γνωστος τραγουδοποιός ανταποκρίθηκε θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που έλαβε και μετά τη βελτίωση της υγείας του, πήρε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Σαββόπουλος φέρεται πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό για τρίτη φορά, στην Κύπρο, όταν στις αρχές Απριλίου βρέθηκε εκεί για δύο συναυλίες αφιερωμένες στον Μάνο Χατζιδάκι.

Αρχικά η κατάσταση της υγείας του θεωρήθηκε σοβαρή καθώς ο 78χρονος συνθέτης πάσχει και από άλλα νοσήματα. Επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας είναι η ηλικία του και η νόσηση του με λοίμωξη covid-19 πριν από τέσσερις μήνες.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημέρωσε τους θαυμαστές του ο Διονύσης Σαββόπουλος με ανάρτησή του, αμέσως μετά από το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο.

«Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς», έγραψε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.