LIKE ONLINE

Σε γυάλινο κλουβί για δεκαπέντε μέρες άνδρας στην Βουλγαρία - Δεν θα επικοινωνεί με κανένα - Ο λόγος

Σε γυάλινο κλουβί για δεκαπέντε μέρες άνδρας στην Βουλγαρία - Δεν θα επικοινωνεί με κανένα - Ο λόγος

Ο αθλητής Krasse Gueorguiev θα απομονωθεί σε γυάλινο κλουβί για 15 ημέρες στη Σόφια, στο πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος με την ονομασία «Stuklenata Kletka».

Το κλουβί θα τοποθετηθεί στο πάρκο μπροστά από το Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού και ο στόχος είναι να εμπνευστούν οι νεότεροι να έχουν μια πιο δραστήρια αθλητική ζωή και να περνούν λιγότερο χρόνο απομονωμένοι κοινωνικά.

Ο αθλητής τρέχει σε μαραθωνίους και θα περάσει 15 μέρες σε ένα δωμάτιο με τρεις διαφανείς τοίχους.

Το «γυάλινο κλουβί» θα είναι επιπλωμένο μόνο με στρώμα και διάδρομο. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τον Gueorguiev όλο το 24ωρο τόσο στο πάρκο όσο και μέσω διαδικτύου, αλλά δεν θα του επιτρέπεται να επικοινωνεί με κανέναν.

Θα μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις και ενδεχομένως να δέχεται προτάσεις για νέες προκλήσεις μόνο μία φορά κάθε 24 ώρες, για μισή ώρα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πειράματος, ο Gueorguiev θα παρακολουθείται από μια ομάδα ειδικών στον τομέα της υγείας, οι οποίοι θα επιβλέπουν τη σωματική και ψυχική του κατάσταση.

Το πείραμα θα συγκεντρώσει αξιόπιστα δεδομένα για τις βλάβες της κοινωνικής απομόνωσης, το βάρος της επικοινωνίας σε ψηφιακό περιβάλλον και τη ζημιά της έλλειψης ζωντανής διαπροσωπικής επικοινωνίας.

Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός προγράμματος μείωσης της κοινωνικής απομόνωσης, μείωσης της ψηφιακής επιβάρυνσης των νέων και πρόληψης διαφόρων εθισμών μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 έως 18 ετών.

Ο Gueorguiev είναι ένας επιτυχημένος δρομέας υπερμαραθωνίου, ο οποίος εργάζεται ως προπονητής, ομιλητής και διατροφολόγος.

Τα αθλητικά του επιτεύγματα περιλαμβάνουν έναν επιτυχημένο τερματισμό στον υπερμαραθώνιο Badwater στην Κοιλάδα του Θανάτου της Καλιφόρνια, με μήκος διαδρομής 217 km, καθώς και τρέξιμο σε άλλους 30 υπερμαραθωνίους παγκοσμίως, από την Αρκτική μέχρι την Καμπότζη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top