Νέα τραγωδία στην Αγία Νάπα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από παραλία

Νέα τραγωδία στην Αγία Νάπα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από παραλία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Αγία Νάπα, καθώς νεκρός ανασύρθηκε άνδρας, το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητός απο παραλία στην περιοχή Μούσες, στην Αγία Νάπα και αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πνιγμό.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, πρόκειται 53χρονο τουρίστα. 

Αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 53χρονου τουρίστα με σκοπό διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.