Νέα τραγωδία στην Αγία Νάπα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από παραλία

Νέα τραγωδία στην Αγία Νάπα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από παραλία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Αγία Νάπα, καθώς νεκρός ανασύρθηκε άνδρας, το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητός απο παραλία στην περιοχή Μούσες, στην Αγία Νάπα και αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πνιγμό.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, πρόκειται 53χρονο τουρίστα. 

Αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 53χρονου τουρίστα με σκοπό διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE