LIFESTYLE

Εντ Σίραν: Συντετριμμένος ο τραγουδιστής - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του

Εντ Σίραν: Συντετριμμένος ο τραγουδιστής - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του

Ο γνωστός τραγουδιστής πενθεί την αγαπημένη του Ιρλανδή γιαγιά που ενέπνευσε ένα από τα τραγούδια του

Η αγαπημένη Ιρλανδή γιαγιά του Ed Sheeran πέθανε.

Η Anne Mary, η οποία είναι γνωστή ως Nancy, Sheeran Née Mulligan, από το Gorey, άφησε την τελευταία της πνοή στο γηροκομείο Castle Gardens στο Enniscorthy την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, η Νάνσυ θα κηδευτεί την Τετάρτη μετά από κηδεία στην Εκκλησία του Αγίου Πατρικίου, στο Monaseed, στο Gorey.

Η γιαγιά του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή ήταν η πηγή έμπνευσης της επιτυχίας Nancy Mulligan, ένα από τα πιο προσωπικά τραγούδια του τραγουδιστή από το άλμπουμ του 2017, Divide.

Αφηγείται την ιστορία του πώς ο αείμνηστος παππούς του William Sheeran, ένας προτεστάντης από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και η Anne ‘Nancy’ Mulligan, καθολική από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και παντρεύτηκαν στο Wexford.

 

Η Νάνσυ και ο Ουίλιαμ απέκτησαν οκτώ παιδιά και 23 εγγόνια. Όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι, εμφανίστηκε ένα γλυκό βίντεο με τη Νάνσυ να ακούει το τραγούδι για πρώτη φορά το 2017. Είπε στο RTE News: «Ποτέ δεν θα τον θεωρήσω διάσημο, πρέπει να πω. Είναι ακριβώς ο ίδιος όπως είναι πάντα όταν επισκέπτεται. «Και είναι πολύ σπάνιο γιατί εργάζεται πάντα και όταν νομίζεις ότι δούλευε από την ηλικία των 14, θα πρέπει να τον λυπάσαι, ξέρεις ότι είναι τόσο κουρασμένος, αλλά του άρεσε».

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top