Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η δεξιά λωρίδα – Πυκνή κίνηση στο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η δεξιά λωρίδα – Πυκνή κίνηση στο σημείο

Τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, παρά την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό με αποτέλεσμα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας να έχει κλείσει

Μέλη της Αστυνομίας μεταβαίνουν στη σκηνή για την ταχύτερη δυνατή μετακίνηση των οχημάτων. Στην περιοχή παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Άνοιξε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου–Λεμεσού, παρά την έξοδο Πισσουρίου, προς Λεμεσό, η οποία ήταν κλειστή λόγω οδικής σύγκρουσης με υλικές ζημιές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE