Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η δεξιά λωρίδα – Πυκνή κίνηση στο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η δεξιά λωρίδα – Πυκνή κίνηση στο σημείο

Τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, παρά την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό με αποτέλεσμα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας να έχει κλείσει

Μέλη της Αστυνομίας μεταβαίνουν στη σκηνή για την ταχύτερη δυνατή μετακίνηση των οχημάτων. Στην περιοχή παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Άνοιξε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου–Λεμεσού, παρά την έξοδο Πισσουρίου, προς Λεμεσό, η οποία ήταν κλειστή λόγω οδικής σύγκρουσης με υλικές ζημιές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα μέλη Υπουργικού – Στο Προεδρικό η τελετή διαβεβαίωσης - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

LIVE: Νέα μέλη Υπουργικού – Στο Προεδρικό η τελετή διαβεβαίωσης - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Αναλαμβάνουν τώρα τα καθηκόντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Άρχισε στις 9:00 το πρωί η τελετή διαβεβαίωσης των πέντε νέων Υπουργών. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE