Κλείνει λόγω έργων τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλείνει λόγω έργων τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό θα είναι από τις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Πέμπτη, 04 Μαΐου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι και στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ανατολικού-Γεροσκήπου, λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος που διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE