Κλείνει λόγω έργων τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλείνει λόγω έργων τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό θα είναι από τις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Πέμπτη, 04 Μαΐου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι και στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ανατολικού-Γεροσκήπου, λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος που διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.