Κλείνει λόγω έργων τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλείνει λόγω έργων τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό θα είναι από τις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Πέμπτη, 04 Μαΐου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι και στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ανατολικού-Γεροσκήπου, λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος που διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE