ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας με τη βοήθεια του σωστού στρώματος; Αγοράστε ένα από τα καλύτερα στρώμα ύπνου στην Κύπρο! 

Πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας με τη βοήθεια του σωστού στρώματος; Αγοράστε ένα από τα καλύτερα στρώμα ύπνου στην Κύπρο! 

Ως γνωστόν, ο ύπνος είναι ένα απαραίτητο στοιχείο της ζωής κάθε ανθρώπου. Πριν από ένα σημαντικό γεγονός, μια εργασία ή συνάντηση είναι πιθανό να μην κοιμηθούμε καλά και ακόμη και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος μπορεί να αισθανθεί άσχημα λόγω ενός στρώματος χαμηλής ποιότητας...

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κακή ποιότητα ύπνου βλάπτει σοβαρά την λειτουργία του εγκεφάλου μας, καταλήγοντας σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από παρακολούθηση δύο ομάδων ποντικών: στη μια επετράπη να κοιμάται όσο ήθελε και η άλλη στερήθηκε τον ύπνο για πέντε ημέρες. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί σημαντικά ο κίνδυνος ανάπτυξης νευρολογικών διαταραχών και της νόσου του Αλτσχάιμερ στην ομάδα ποντικών με επαγόμενη αϋπνία. Τι θα γινόταν όμως αν τα ποντίκια κοιμόντουσαν σε στρώματα υψηλής ποιότητας από την Askona; Για παράδειγμα, κάποιο στρώμα ύπνου από την Askona Κύπρου; Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα πραγματικό WOW-effect!

Ο ποιοτικός ύπνος έχει θετική επίδραση στην κατάσταση του σώματος, της σπονδυλικής στήλης, στο γενικό επίπεδο χαλάρωσης, ακόμη και η κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών βελτιώνεται χάρη στην ποιοτική ανάπαυση.

Για να κοιμάστε αρκετά, θα πρέπει να ακολουθήσετε τέσσερις σημαντικές αρχές:

1. Οι ειδικοί στο θέμα του ύπνου συνιστούν να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο ή ντους μια ώρα πριν αποκοιμηθείτε, μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας αλάτι στο νερό ή να ανάψετε κεριά με το άρωμα των αγαπημένων σας ελαίων.
2. Σταματήστε να διαβάζετε και να τρώτε στο κρεβάτι. Ενώ χωνεύεται, θα είναι πιο δύσκολο να αποκοιμηθείτε.
3. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε τι σας ανησυχεί, απλώς σκεφτείτε κάτι καλό.
4. Όταν πέφτετε για ύπνο, προσπαθήστε να μην κοιτάτε το ρολόι σας και αφήστε το τηλέφωνό σας μακριά από το μαξιλάρι σας.

Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν βοηθά, ελέγξτε αν το στρώμα σας είναι τόσο καλό όσο νομίζετε. Ίσως πρέπει να βελτιωθεί ο χώρος που κοιμάστε;

Η Askona κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή στρωμάτων στην Κύπρο. Μόνο άνετο και βαλικό στρώμα ύπνου στην Κύπρο! Έχουμε τη δική μας παραγωγή, η οποία συνεργάζεται στενά με το Εργαστήριο Ύπνου - χτισμένο στη βάση του Πρώτου Κλινικού Ιατρικού Κέντρου. Γνωρίζουμε τα πάντα για το τι σημαίνει καλό στρώμα ύπνου στην Κύπρο και όχι μόνο.

Δεν θα έχετε πρόβλημα στο να βρείτε το καλύτερο στρώμα ύπνου στην Κύπρο, γιατί κάθε αγοραστής σίγουρα έχει καταφέρει να βρει το ιδανικό.

Οι εταιρείες που προσφέρουν τα πάντα για στρώμα ύπνου στην Κύπρο θα επιστήσουν την προσοχή σας και σε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ όπως κρεβάτια, καναπέδες, καρέκλες, μαξιλάρια, κουβέρτες κ.λπ., που μπορεί να βρει κανείς στον χώρο του ύπνου, επιλέγοντας αυτό που χρειάζεται για να κάνει πιο άνετη την ζωή του.

Γενικά, το εύρος μεγεθών για τους κατασκευαστές στρωμάτων ξεκινά από 60 εκατοστά και τελειώνει με πλάτος 2 μέτρων.

Το στρώμα ύπνου στην Κύπρο από την Askona πωλείται με ή χωρίς ελατήρια, υπάρχουν επίσης στρώματα με προστατευτικά καλύμματα.

Ανάλογα με τον σκοπό, τα στρώματα ύπνου στην Κύπρο από την Αsκοna χωρίζονται σε:
στρώματα για ενήλικες, παιδικά, αφρώδες, με εφέ κίνησης Ergo, στρώματα χωρισμένα σε δύο ζώνες και επίσης ανάλογα με τη σκληρότητα μπορεί να είναι μαλακά, μέτριας σκληρότητας ή σκληρά.

Ανάλογα με τον αριθμό των κρεβατιών: μονά, ημίδιπλα, διπλά.

Ανάλογα με το υλικό: φυσικό λάτεξ, φυσική ίνα καρύδας, πολύ εύκαμπτο ανατομικό αφρό, με ορθοπεδικό αφρό, ανατομικός αφρός με εφέ μικρομασάζ, βαμβακερό φλις. Πολλές επιλογές!

Για να επιλέξετε το δικός σας στρώμα, δεν χρειάζεται να αγοράζετε κάθε φορά ένα καινούργιο και να προσπαθείτε να κοιμηθείτε πάνω σε αυτό. Μπορείτε να έρθετε σε ένα κατάστημα Askona, να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή να κανονίσετε μια διαδικτυακή διαβούλευση.

Με αγάπη και τις καλύτερες ευχές για έναν καλύτερο ύπνο, ομάδα της Askona.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top