Συναγερμός στην Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα (3/5) το μεσημέρι μετά από φωτιά που ξέσπασε στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρεά Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε οκτώ συνολικά οχήματα τα οποία προορίζονταν για αποσυναρμολόγηση και πώληση εξαρτημάτων και βρίσκονταν εντός συνεργείου στη περιοχή Δήμου Στροβόλου.

 Για κατάσβευση της πυρκαγιάς επιχείρησαν συνολικά πέντε πυροσβεστικά οχήματα.  Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελικές κατασβέσεις από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE