Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Γιώργος Νταλάρας: Συναντήθηκαν στην Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Γιώργος Νταλάρας: Συναντήθηκαν στην Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι αυτές τις μέρες στην Αμερική στο πρόγραμμα περιοδείας μαζί με τον Δημήτρη Μπάση. Η τραγουδίστρια, η οποία δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει χαμογελαστή με τον Γιώργο Νταλάρα σε εστιατόριο της διάσημης πόλης.

Επίσης, τους δύο τραγουδιστές συνοδεύει η σύζυγος του τραγουδιστή, Άννα Νταλάρα και η παραγωγός της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Τώνια Δραγούνη.

«Συναντήσεις αγάπης στο κέντρο του Μανχάταν. Οι συναντήσεις εκτός Ελλάδος έχουν άλλη συγκίνηση», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE