Έστελνε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Συνελήφθη 29χρονος

Έστελνε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Συνελήφθη 29χρονος

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 29χρονου, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία όπου διαμένει, μετά από πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλο χρήστη ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.