«Γέφυρα ζωής» για παιδί 2,5 ετών στη Θεσσαλονίκη που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια του

«Γέφυρα ζωής» για παιδί 2,5 ετών στη Θεσσαλονίκη που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια του

«Γέφυρα ζωής» στήθηκε σήμερα από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη για την έγκαιρη μεταφορά ενός παιδιού 2,5 ετών στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Κατά τις 12 το πρωί, μία οικογένεια προσπαθούσε να μεταβεί από τη Νεάπολη στο νοσοκομείο Παπανικολάου με το αυτοκίνητο τους, καθώς το παιδί τους έριξε καυστικό υγρό στα μάτια του, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Την οικογένεια διευκόλυναν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να φτάσει το παιδί άμεσα στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.