Έμεινε με τις βαλίτσες στο χέρι 36χρονη - Προσπάθησε να μεταβεί στο Μόνακο με πλαστό διαβατήριο

Έμεινε με τις βαλίτσες στο χέρι 36χρονη - Προσπάθησε να μεταβεί στο Μόνακο με πλαστό διαβατήριο

Στην σύλληψη 36χρονης προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, την Κυριακή, στις 19:15 παρουσιάστηκε στο τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου γυναίκα με προορισμό το Μόνακο Γερμανίας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο το οποίο ήταν μεν γνήσιο όμως η φωτογραφία φέρεται να ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο από αυτή που του παρουσίασε.

Ανακρινόμενη φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ηλικίας 36 ετών και διέμενε στην Κύπρο ως αιτήτρια πολιτικού ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE