ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κάμε κάτι να με φύγουν από εκεί! Έχει κακούς» - Συγκλονίζει η Ανδριάνα Νικολάου με τις τελευταίες κουβέντες που είχε με τον γιο της, Θανάση

«Κάμε κάτι να με φύγουν από εκεί! Έχει κακούς» - Συγκλονίζει η Ανδριάνα Νικολάου με τις τελευταίες κουβέντες που είχε με τον γιο της, Θανάση

Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ανδριάνα Νικολάου καταγράφει τις τελευταίες κουβέντες που είχε με τον γιο της Θανάση, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας, στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, ενώ υπηρετούσε 6μηνη μειωμένη στρατιωτική θητεία στην Εθνική Φρουρά.

Σύμφωνα με την Ανδριάνα Νικολάου, ο Θανάσης εξέφρασε στην ίδια το παράπονο ότι υπάρχουν «κακοί» στη μονάδα που υπηρετούσε και ήθελε να φύγει από την μία αλλά από την άλλη δεν ήθελε να επέμβει μιλώντας στον διοικητή γιατί ίσως γίνονταν τα πράγματα χειρότερα…

Ακολουθεί το κείμενο από την ανάρτηση

*Φώναζα από την πρώτη στιγμή στην σκηνή:
Μου το σκότωσαν το παιδί μου! Μου το σκότωσαν, μου το σκότωσαν και το έφεραν εδώ!

*Μου το έφαγε ο Στρατός! Καλά μου έλεγε να κάμω κάτι να τον φύγουν από εκεί! Δυστυχώς όμως! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω στην σκηνή!

*Άκουσαν τον Σταυριανό, ότι δήθεν έπεσε από την γέφυρα μόνος του, και δεν ερεύνησαν καθόλου!!!

*Δύο μέρες πριν τον μαρτυρικό θάνατο του με θερμοπαρακαλούσε: “Please mum, κάμε κάτι να με φύγουν από εκεί! Έχει κακούς…. από εκείνους τους κακούς που κάνουν κακό και φοβούμαι.”

*Θανάση μου, μίλα με τον διοικητή σου, αγάπη μου! No mum, φοβάμαι τα αντίποινα! Του είπα: Oκ, θα πάω εγώ να του μιλήσω! Αντέδρασε έντονα και αναστατωμένος μου είπε: Don’t dare mum! Μην τολμήσεις!

*Εάν πάεις και του μιλήσεις, θα με κόψουν έξω από το στρατόπεδο και θα με κάμουν άχρηστο!!!

*Νόμιζα, η κακομοίρα πως ήταν υπερβολές του, επειδή μεγάλωσε με αρχές και αξίες, και του έλεγα να κάμει υπομονή και ότι θα έβλεπα κάποιον και να του μιλήσω!

*Ήθελε να φύγει! Ήθελε να φύγει από εκεί επειδή είδε διακίνηση ναρκωτικών, και όπως πληροφορήθηκα, από στελέχη του συγκεκριμένου στρατοπέδου!

*Ήθελε να φύγει διότι τους φοβόταν! Τους φοβόταν αφάνταστα επειδή δεν ταίριαζαν οι απόψεις τους, δεν ήταν όπως εκείνοι, και κατάλαβε ότι θα του έκαμναν κακό!

*Ήταν από την Αυστραλία, βλέπετε, και τον αποκαλούσαν «καγκουρό» και όχι μόνο, αλλά και διάφορα άλλα προσβλητικά επίθετα μειώνοντας την αξιοπρέπεια του…!!!

*Ποιοι τον σκότωσαν όμως; Ποιοι; Οι έμποροι ή τα βαποράκια τους;

*Σκότωσαν το παιδί μου, σκοτώνουν και μένα κάθε μέρα για 18 ολόκληρα χρόνια με την αναλγησία τους!

*Κάλυψαν τους δολοφόνους από την πρώτη στιγμή και τους καλύπτουν ακόμα!

*Πώς τολμούν και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ανάμεσα μας;

*Ποιες μάνες και ποιες γυναίκες έχουν στα σπίτια τους, τούς δολοφόνους;

*Τους δολοφόνους που πήραν την ζωή του παιδιού μου για να πλουτίζουν εκείνοι;

*Τα βρώμικα χέρια τους που άγγιξαν το αθώο παιδί μου, δεν τρέμουν ακόμα;

*Από τα μάτια του Θεού δεν πρόκειται να φύγει κανένας!

*Η οργή του Θεού φάνηκε στην σκηνή όταν άνοιξαν οι ουρανοί!

*Δεν φοβηθήκατε τον θυμό τού Υψίστου που σας έβλεπε να σκοτώνετε ένα αθώο παιδί;

*Παραδοθείτε αμέσως, προτού ριχθείτε στο πυρ το εξώτερο, δολοφόνοι και συνεργάτες!

*‘’Εν τω Άδη ουκ εστί μετάνοια’’. Ουαί κι’ αλίμονο σας!!!

Αλίμονο και σε εσάς που γνωρίζετε και δεν μιλάτε!!!

Σιωπή = Συνενοχή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top