Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Διάρρηξη γραφείου κηδειών στη Λεμεσό καταγγέλθηκε το πρωί στην Αστυνομία. Οι διαρρήκτες σύμφωνα με τον κ.Πέτα στην εκπομπή "Ενημέρωση τώρα" άφησαν πίσω τους «Βομβαρδισμένο τοπίο, τα πάντα αναποδογυρισμένα, συρτάρια αδειασμένα. Υπήρχε μια κλειδοθήκη με κλειδιά, τα πήραν όλα από όλες τις νεκροφόρες και ένα φορτηγό. Κλάπηκε νεκροφόρα και 1400 ευρώ. Να κλέψουν νεκροφόρα είναι πρωτοφανές».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απίστευτο κι όμως αληθινό - Έκλεψαν την… νεκροφόρα από γραφείο κηδειών
Όπως αναφέρει ο κ.Πέτας η νεκροφόρα είχε τυπωμενα , το λογότυπο και όλα τα στοιχεία από το γραφείο κηδειών, ενώ αναρωτήθηκε τι σκοπεύουν να την κάνουν οι διαρρήκτες αλλα και πως θα την κρύψουν.
Στη συνέχεια σχολίασε, ότι σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες μπήκαν από κάποιο παράθυρο ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.
Δείτε το βίντεο:
Παραλίγο τραγωδία: Έφυγε ρόδα από λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σε εκδρομή - Δείτε βίντεο
Η ψυχρολουσία έφερε εγρήγορση στο Προεδρικό
«Καίει» τις τσέπες των καταναλωτών το ρεύμα - Νέα αύξηση 2% στους λογαριασμούς Μαΐου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις