Θανατηφόρο στην Πάφο: Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 70χρονου οδηγού

Θανατηφόρο στην Πάφο: Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 70χρονου οδηγού

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος 70χρονου σε τροχαίο που συνέβηκε την Κυριακή, σύμφωνα με τη νενομισμένη νεκροτομή, που διενεργήθηκε επί της σορού του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην επαρχία Πάφου, έχασε τη ζωή του, ο Kenneth Peach, 70 ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 10:30 της Κυριακής, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος, στον κύριο δρόμο Χούλους – Τσάδας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε παρακείμενο τοίχο αντιστήριξης, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του θύματος, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 70χρονου οφείλεται, είπε ο κ. Νικολάου, σε παθολογικά αίτια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης βρίσκεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με Ισραήλ, Ιράν και ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα, με το ιρανικό ναυτικό να προχωρά σε χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE