Χειροπέδες σε 47χρονη - Έκλεψε πέντε χιλιάδες ευρώ και αντικείμενα από όχημα

Χειροπέδες σε 47χρονη - Έκλεψε πέντε χιλιάδες ευρώ και αντικείμενα από όχημα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 47 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 15/05/2023, για κλοπή από αυτοκίνητο χρηματικού ποσού ύψους 5 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και άλλων αντικειμένων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 47χρονης, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό της, εντοπίστηκαν αντικείμενα τα οποία αποτελούσαν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας, καθώς επίσης δέσμες κλειδιών αυτοκινήτων διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE