Συνελήφθη 25χρονος - Ξεπέρασε το όριο ταχύτητας και είχε στην κατοχή του με ναρκωτικά

Συνελήφθη 25χρονος - Ξεπέρασε το όριο ταχύτητας και είχε στην κατοχή του με ναρκωτικά

Στην σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για φερόμενη υπέρβαση ορίου ταχύτητας, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάουστις 16.5.23 και ώρα 23:30 μέλη της ομάδας “Z” διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν ανέκοψαν όχημα το οποίο αντί για 50 χιλιόμετρα ανά ώρα οδηγείτο με 102 χιλιόμετρα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οδηγός ήταν 25χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με συνοδηγό ομοεθνή του ηλικίας 18 ετών. Ο 25χρονος συνελήφθη για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Ακολούθως σε έλεγχο ναρκοτεστ φέρεται να βρέθηκε θετικός.

Ο συνοδηγός στο όχημα παρέδωσε στους αστυνομικούς σακκούλι που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων. Στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε επίσης ποσότητα άσπρης σκόνης, ομοιάζουσας με κοκαΐνη, βάρους 6 γραμμαρίων.

Ο συνοδηγός ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα ναρκωτικά ανήκουν στον οδηγό του οχήματος.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στην ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) ανακρίθηκαν και ο 25χρονος οδηγός φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη, λέγοντας ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική του χρήση. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης.

Ο συνοδηγός ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε τίποτα εναντίον του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE