Eργασίες ανακατασκευής του δρόμου Ορμίδειας – Ξυλοφάγου

Eργασίες ανακατασκευής του δρόμου Ορμίδειας – Ξυλοφάγου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι, την Παρασκευή 19/6/2023, αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής του δρόμου Ορμίδειας – Ξυλοφάγου, οι οποίες θα διαρκέσουν για περίπου 12 μήνες, μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2024 και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι το έργο αποτελεί βελτίωση τμήματος του υφιστάμενου δρόμου που συνδέει την κοινότητα Ορμίδειας με τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας – Αμμοχώστου.

Προσθέτει πως το τμήμα του υφιστάμενου δρόμου που βελτιώνεται αρχίζει αμέσως μετά την έξοδο από την κατοικημένη περιοχή (κοντά στη συμβολή με την οδό Μενέλαου Λουντέμη) και τελειώνει στη συμβολή με τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας – Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE