Όχημα συγκρούστηκε με πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά

Όχημα συγκρούστηκε με πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης (17/5) μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε όχημα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα, η οποία επεκτάθηκε σε 2 εκτάρια από ξηρά χόρτα και αποκαλάμες μεταξύ των Κοινοτήτων Σοφτάδες προς Μαζωτό.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, το όχημα συγκρούστηκε σε πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να πάθει εκτεταμένες ζημιές. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες.

Ακολούθως η πυρκαγιά επηρέασε 2 εκτάρια ξηρά χόρτα, αποκαλάμες και 6 πυλώνες της ΑΗΚ, αριθμό μπαλών σανού και λάστιχα άρδευσης.

Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα απο ΕΜΑΚ Π.Υ και Λάρνακας και 1 πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE