Πώς απαντά το Υφυπουργείο Πολιτισμού μετά τον σάλο για διορισμό Συμβούλου Χατζηγιάννη

Πώς απαντά το Υφυπουργείο Πολιτισμού μετά τον σάλο για διορισμό Συμβούλου Χατζηγιάννη

Ανακοίνωση σε σχέση με τον σάλο που προέκυψε από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννη, διόρισε στη θέση Συμβούλου για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσωπο το οποίο έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων για συναυλία, εξέδωσε το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Όπως αναφέρεται, «με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Υπενθυμίζεται πως, το θέμα ανέδειξε σε σημερινό (17/5) δημοσίευμά της η εφημερίδα «Χαραυγή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Καίτης Κληρίδου, της μοναχοκόρης του Γλαύκου Κληρίδη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE