LIKE ONLINE

Από ερωτικές ταινίες στην... πολιτική - 4 πορνοστάρ που κατέβηκαν υποψήφιες σε εκλογές

Από ερωτικές ταινίες στην... πολιτική - 4 πορνοστάρ που κατέβηκαν υποψήφιες σε εκλογές

Έχει γίνει μεγάλος λόγος για τους celebrities και το πώς εκμεταλλεύονται τη διασημότητά τους για να μπουν στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και γενικά για να πάρουν δημόσια αξιώματα, που διαφορετικά ίσως να μην τα έβλεπαν ούτε με το κιάλι.

Σε άλλες χώρες αυτή η συζήτηση έχει προχωρήσει ακόμα παραπέρα και έχει σπρωχτεί προς τα εκεί από τις εξελίξεις και τους celebrities "ιδιαιτέρων κατηγοριών" που έχουν ζητήσει ψήφο και αγάπη. Και μιλάμε για τους πορνοστάρς.

Στις ΗΠΑ έχουν διεκδικήσει θέσεις στη Γερουσία, έχουν παλέψει για να γίνουν Κυβερνήτες σε μεγάλες πολιτείες και γενικά έχουν κάνει όλα αυτά που ίσως εδώ να μας φαίνονται αδιανόητα, αλλά εκεί, με μία βιομηχανία πίσω τους που βγάζει δισεκατομμύρια και τους ίδιους πάμπλουτους, όλα ακούγονται λογικά και αναμενόμενα. Και ακολουθούν μερικές τέτοιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

ΜΕΡΙ ΚΑΡΕΪ

Το 2021, υπήρξε μια μεγάλη εκστρατεία ανάκλησης εναντίον του Κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ. Οι Καλιφορνέζοι έπρεπε να ψηφίσουν αν θα τον κρατούσαν ή αν θα τον έδιωχναν για χάρη ενός από τους πολλούς άλλους υποψηφίους που εμφανίστηκαν ξαφνικά από το πουθενά.

Όλη αυτή η εκστρατεία ανάκλησης εξελίχθηκε σε μία παρωδία και τελικά περισσότερο από το 72% των ψηφοφόρων στην Καλιφόρνια ψήφισε να τον διατηρήσει στη θέση του Κυβερνήτη.

Κατ’ αυτήν τη διαδικασία, λοιπόν, εμφανίστηκαν πάνω από εκατό υποψήφιοι πρόθυμοι να τον αντικαταστήσουν και μία από αυτές ήταν και η διάσημη πορνοστάρ, Μέρι Κάρεϊ.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της προεκλογικής της καμπάνιας ήταν η συμπερίληψη των διαστάσεων του σώματός της σε όλα τα προεκλογικά της props ενώ και το σλόγκαν της δεν πήγαινε πίσω: “επιτέλους ένας πολιτικός που θες να σε γ@#$”!

Μία από τις πολιτικές που ήθελε να εφαρμόσει η διάσημη πορνοστάρ εφόσον εκλεγόταν ήταν να επιβάλλει φόρο στα εμφυτεύματα στήθους.

Ωστόσο, αν κάποιος αφιέρωνε χρόνο για να ψάξει την ιστορία και τις πολιτικές της απόψεις, θα έβλεπε ότι η ανάκληση του 2021 δεν ήταν η πρώτη της φορά που έκανε εκστρατεία για να γίνει Κυβερνήτρια της Καλιφόρνια. Είχε κατέβει και το 2003.

Από τη στιγμή όμως που ο Νιούσομ “επέζησε” της ανάκλησης, η Μέρι δεν μπόρεσε να ανέβει σε ένα απ’ τα ανώτερα αξιώματα της Καλιφόρνιας και συνέχισε την καριέρα της στο πορνό και εσχάτως και στο Onlyfans.

ΣΤΟΡΜΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ

Ακόμα κι αν ζεις σε σπηλιά τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έχεις ακούσει σίγουρα για τη Στόρμι Ντάνιελς, όχι τόσο λόγω της πλούσιας καριέρας της, αλλά λόγω της σύνδεσής του ονόματός της με τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2018, ένα σημαντικό ειδησεογραφικό μέσο αποκάλυψε ότι η Ντάνιελς είχε σχέση με τον Τραμπ πριν από περίπου δέκα χρόνια, όσο εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ. Κατά τη διάρκεια περαιτέρω έρευνας, διαπιστώθηκε μάλιστα ότι ο πρώην Πρόεδρος την είχε πληρώσει 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Αλλά αυτό το σκάνδαλο δεν ήταν η πρώτη επαφή που είχε η διάσημη πορνοστάρ με τον κόσμο της πολιτικής -ο οποίος ίσως να είναι και περισσότερο βρώμικος από τον κόσμο του πορνό.

Το 2009, η Στόρμι Ντάνιελς φλέρταρε με την ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για γερουσιάστρια της Λουιζιάνα. Η υποψηφιότητα για το αξίωμα δεν ήταν δική της ιδέα. Δεκάδες θαυμαστές της ξεκίνησαν από μόνοι τους μία διαδικτυακή καμπάνια ζητώντας της να εμπλακεί με την πολιτική.

Η ίδια στην αρχή δεν ήθελε αλλά οι θαυμαστές της όλο και την έπειθαν, όλο και την έσπρωχναν προς τα εκεί κάθε μέρα και λίγο περισσότερο. Δημιούργησαν ακόμη και ένα σάιτ για χάρη της με τη χαρακτηριστική ονομασία DraftStormy.com.

Οι φανς της ήθελαν να βάλει υποψηφιότητα εναντίον ενός Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή ονόματι Ντέιβιντ Βίτερ. Εκείνη την εποχή, ο Βίτερ κατηγορούταν ότι είχε διασυνδέσεις με ένα μεγάλο κύκλωμα πορνείας.

Και καθώς η Ντάνιελς άρχισε να αλλάζει γνώμη, αποφάσισε να προσλάβει τελικά μερικά έμπιστα άτομα για να σχηματίσουν την επιτροπή που θα έτρεχε την καμπάνια της.

Αλλά ο κόσμος της πολιτικής είναι σκοτεινός και η Ντάνιελς θα το μάθαινε και η ίδια από πρώτο χέρι. Το αυτοκίνητο της μάνατζερ της καμπάνιας της ανατινάχθηκε, χωρίς να μάθουν ποτέ ποιος το έκανε -και ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί και κανείς. Αλλά ήταν ένα σοκ για όλη την ομάδα.

Η βόμβα στο αυτοκίνητο όμως δεν την πτόησε και δήλωσε υποψηφιότητα με τους Ρεπουμπλικανούς για τη Γερουσία τον Απρίλιο του 2010. Έκανε μάλιστα και έναν έρανο με θέμα το BDSM.

Δυστυχώς όμως για εκείνη, τα ΜΜΕ την κορόιδευαν όλη την ώρα και κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά. Έτσι, στις 15 Απριλίου 2010 αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι παραιτείται απ’ την καμπάνια της.

ΣΕΡΙ ΝΤΕΒΙΛ

Στις Προεδρικές Εκλογές του 2020, πέρα από το ευχάριστο ότι έφυγε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, είχε συμβεί και κάτι ακόμα, κάπως πιο διασκεδαστικό. Η διάσημη πορνοστάρ, Σερί Ντεβίλ, είχε τρέξει καμπάνια για τον προεδρικό θώκο με το διφορούμενο σλόγκαν: Make America Fucking Awesome Again.

Άσε που για Αντιπρόεδρός της ήταν ο Coolio, ναι, ο γνωστός ράπερ που μας άφησε πριν από μερικούς μήνες.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Η Ντεβίλ κατέβηκε για να διεκδικήσει την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος, έχοντας ως βασικό της σωματοφύλακά έναν παλαιστή του WWE ονόματι Βίρτζιλ, αλλά και με κάτι ακόμα πιο τρελό. Έχοντας στο οπλοστάσιό της την υπόσχεση ότι λόγω των καλών της σχέσεων με τον Τραμπ, θα χρησιμοποιούσε τις διασυνδέσεις της για να εξομαλύνει τη μετάβαση από το “ρεπουμπλικανικό καθεστώς” στο δημοκρατικό όταν με το καλό θα κέρδιζε την προεδρία.

Σε συνέντευξή της στο The Daily Beast, είχε δηλώσει ότι την ενδιέφεραν πολύ τα ζητήματα της μετανάστευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της κατάσταση της εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε επίσης μεγάλη εμπειρία στο να συναλλάσσεται με ανθρώπους που “βρίσκονται στη φτώχεια και με Αμερικανούς της μεσαίας τάξης που παλεύουν καθημερινά”.

Να πούμε κιόλας ότι προφανώς δεν κέρδισε.

ΝΤΑΪΑΝΑ ΠΑΝΓΚ - Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Η τελευταία χώρα που θα περίμενε κανείς να αναδείξει μία πορνοστάρ σε δημοφιλή πολιτικό είναι η Κίνα. Συνήθως όταν ένας δυτικός σκέφτεται την πολιτική σκηνή αυτής της χώρα, τα πρώτα πράγματα που του έρχονται στο μυαλό είναι οι λογοκριμένες ειδήσεις, η αυταρχική κυβέρνηση και η γρήγορη και αποφασιστική καταστολή των αντιφρονούντων.

Φανταστείτε λοιπόν πόση έκπληξή προκάλεσε όταν το 2014, εμφανίστηκε μία πορνοστάρ -έστω και του σοφτ πορν- που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για κάποιο πολιτικό αξίωμα στην Κίνα.

Η Νταϊάνα Πανγκ, περισσότερο γνωστή ως “The Divine Bosom” είχε ως στόχο της -όπως έλεγε- να δώσει έναν τόνο σεξουαλικότητας στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ένα από τα κύρια παράπονά της για την πολιτική της Κίνας ήταν ότι είναι συντριπτικά συντηρητική και ανδροκρατούμενη. Είχε υποστηρίξει επίσης ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τις γυναίκες, για τις φιλελεύθερες φωνές και για τις σεξεργάτριες.

Μια απ’ τις πολιτικές που ηθελε να εφαρμώσει όταν τελικά όντως τα κατάφερε και κέρδισε μια θέση στο -ας το πούμε για συντομία- αντίστοιχο Κογκρέσο της Κίνας, ήταν να δημιουργήσει φορολογικές ελαφρύνσεις για τα κινηματογραφικά στούντιο ώστε να μπορούν να γυρίζουν ταινίες σε περισσότερες πόλεις.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top