Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου»

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου»

"Όχι, ο Μουτσινάς είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει δεύτερος. Να βγαίνω κάθε μεσημέρι; Είναι κουραστικό. Δεν βαριέμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω" σχολίασε ο Φάνης Λμαπρόπουλος.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για το 5 x 5 και το αν θα παρουσίαζε στο μέλλον μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν με έχουν πάρει για το 5 x5 και γενικά δεν με έχουν πάρει τηλέφωνα. Παιδιά δεν έχω να πω κάτι. Ρε τι τραβάω. Σοβαρά δεν έχω καμία ενημέρωση» ανέφερε αρχικά.


«Όχι, ο Μουτσινάς είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει δεύτερος. Να βγαίνω κάθε μεσημέρι; Είναι κουραστικό. Δεν βαριέμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που κάνει ο Νίκος… Να σηκώσει και τα τηλέφωνα. Νίκο σε παίρνουμε τηλέφωνα. Έχουμε πρόβλημα. Παίρνω να δω τι κάνει και δεν το σηκώνει. Ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου. Δεν το σκέφτηκα να του στείλω μήνυμα» είπε με χιούμορ ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.