ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πήγαν Ντουμπάι είκοσι κυπριακές εταιρείες - Στόχος η προώθηση της χώρας ως επιχειρηματικό κέντρο

Πήγαν Ντουμπάι είκοσι κυπριακές εταιρείες - Στόχος η προώθηση της χώρας ως επιχειρηματικό κέντρο

Επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι πραγματοποίησε στις 10 Μαΐου το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικού και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο πλαίσιο της γενικότερες προσπάθειας για ανάδειξη της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, στο πλαίσιο της αποστολής διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ και εκδήλωση δικτύωσης.

Στην αποστολή, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, συμμετείχε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από περίπου 20 κυπριακές εταιρείες και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς υπηρεσιών, όπως της τεχνολογίας και της πληροφορικής, δικηγορικά, ελεγκτικά και κτηματομεσιτικά γραφεία, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια του φόρουμ, οι κυπριακές εταιρείες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον τομέα δραστηριοποίησής τους σε μεγάλο αριθμό εταιρειών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). Ακολούθως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης δικτύωσης πραγματοποίησαν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ενδιαφερόμενων εταιρειών των ΗΑΕ, για να συζητήσουν την ανάπτυξη πιθανών συνεργασιών.

«Η διοργάνωση της Επιχειρηματικής Αποστολής στο Ντουμπάι εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ΥΕΕΒ για ανάδειξη της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταγγελία για διαφθορά στο Υφυπουργείο Πολιτισμού – Σύμβουλος εκμεταλλευόταν χορηγίες προς όφελος συγγενών και φίλων

E-kalathi: Ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή - Πότε αναμένεται να εφαρμοστεί

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε κατά λάθος το panic buttonΨάχνουν για τα λάθη ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ - Στο πολιτικό γραφείο η ΔΗΠΑ

Ψάχνουν για τα λάθη ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ - Στο πολιτικό γραφείο η ΔΗΠΑ

Το πολύ κακό αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου αποτιμούν τα κόμματα του κέντρου, τα οποία προσπαθούν να αντιληφθούν τι πήγε λάθος, παρά το γεγονός ότι οι πολίτες φαίνεται να έχουν στείλει σαφή μηνύματα με τη ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top