Υπουργικό: Ενέκρινε σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους

Υπουργικό: Ενέκρινε σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους

Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους για ορεινές περιοχές της Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας, ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις του μετά το Υπουργικό, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου είπε πως το σώμα ενέκρινε σήμερα πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για την επιχορήγηση των διακοπών των συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα για τα ορεινά θέρετρα και για τον Πύργο Τυλληρίας.

Όπως είπε, το σχέδιο επιχορήγησης θα είναι σε εφαρμογή από τις 16 Ιουνίου και θα εκδοθεί ανακοίνωση με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και το οποίο είναι για τους συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα και τις οικογένειες τους πάρα πολύ σημαντικό για να μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της καθημερινότητας και του αυξημένου κόστους ζωής», είπε και διευκρίνισε πως αφορά την ορεινή Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE