Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό έλεγχο πυρκαγια στην Ίνεια - Κάηκε μισό δεκάριο χαμηλής άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο πυρκαγια στην Ίνεια - Κάηκε μισό δεκάριο χαμηλής άγριας βλάστησης

Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην κοινότητα Ίνειας της Επαρχίας Πάφου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία κατέκαυσε μισό δεκάριο χαμηλής άγριας βλάστησης χρειάστηκε να επιστρατευθούν τρία μέλη του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά χρειάστηκε μια ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο κάτι που κατέστει δυνατό χάριν στην άμεση παρέμβαση των δασοπυροσβεστών.

Να σημειωθεί ότι η κοινότητα Ίνειας βρίσκεται δίπλα στον Κάθηκα, όπου ξέσπασε πρόσφατα μεγάλη πυρκαγιά η οποία έκαψε συνολική έκταση 30 δεκαρίων δασικής βλάστησης, θέτοντας σε επιφυλακή όλες τις δυνάμεις του Τμήματος Δασών και ενεργοποιώντας τα σχέδια Ίκαρος 1 και Ίκαρος 2 με τη χρήση επίγειων και εναέριων μέσων πυρόσβεσης. 

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της σημερινής πυρκαγιάς, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, διερευνώνται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχές Οκτωβρίου οι συζητήσεις για αναθεώρηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού - Οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη

Ξεκίνησε η ανέγερση των φοιτητικών εστιών στην παλιά Λευκωσία - Τι θα περιλαμβάνουν - Δείτε πως θα μοιάζουν

Χάος στα σχολεία της Πάφου λόγω υπερπληθυσμού – Μάθημα μέχρι και σε… λυόμενες αίθουσες - «Δεν έχουν ούτε air-condition ούτε τίποτε»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών έξω από σχολείο στη Λευκωσία - Πληροφορία ότι έβλεπε εκπαιδευτικός - Τι απαντά το Υπ.Παιδείας - Bίντεο

Εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις οι συντεχνίες στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ - Ο λόγος



ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»

ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»

Η Κυβέρνηση παίρνει συνεχώς μέτρα για την ακρίβεια και «θα είναι έτοιμη όταν χρειαστεί να πάρει και πρόσθετα μέτρα», στα πλαίσια του δημοσιονομικού ισοζυγίου το οποίο πρέπει να διατηρηθεί πλεονασματικό, «για να μην μπούμε σε άλλες περιπέτειες», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, υπογραμμίζοντας ότι «τα μέτρα πρέπει να είναι κυρίως στοχευμένα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top