Καιρός: «Μίνι» κατακλυσμός τη Δευτέρα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Καιρός: «Μίνι» κατακλυσμός τη Δευτέρα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Δευτέρα του Κατακλυσμού, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. H θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και κυρίως ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE