Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Βίντεο και φωτογραφίες

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Βίντεο και φωτογραφίες

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 4/6 κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16:18 με τρία πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, άχρηστα υλικά, μπάζα και αποκάλαμα κοντά σε κατοικημένη περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Άγιου Τύχωνα και Αρμενοχώρι.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν και από Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και από Υπηρεσία Θήρας με μία Φ.Μ.Π.

Επιπρόσθετα ανταποκρίθηκαν και τα δυο ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση στις 19:06 από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. «Κατέκαυσε συνολικά περίπου τέσσερα δεκάρια. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία», σημείωσε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ομάδα Atlas Fireteam.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE