Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Βίντεο και φωτογραφίες

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Βίντεο και φωτογραφίες

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 4/6 κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16:18 με τρία πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, άχρηστα υλικά, μπάζα και αποκάλαμα κοντά σε κατοικημένη περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Άγιου Τύχωνα και Αρμενοχώρι.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν και από Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και από Υπηρεσία Θήρας με μία Φ.Μ.Π.

Επιπρόσθετα ανταποκρίθηκαν και τα δυο ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση στις 19:06 από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. «Κατέκαυσε συνολικά περίπου τέσσερα δεκάρια. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία», σημείωσε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ομάδα Atlas Fireteam.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE