Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 53 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων, 25 πακέτα καπνού και 286 κιλά τυροκομικών προϊόντων.
Ο 58χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά το Τμήμα Τελωνείων και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.
Αναφορικά με τα καπνικά προϊόντα, η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή 8.000 ευρώ από τον 58χρονο.
Επίσης, χθες μεταξύ των ωρών 9μ.μ.- 11.30μ.μ., μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης με σκοπό την πάταξη της παράνομης κατοχής, διακίνησης και εμπορίας αδασμολόγητων προϊόντων, εντόπισαν σε υποστατικό ιδιοκτησίας 57χρονης στη Λευκωσία, 223 πακέτα τσιγάρα και 700 γραμμάρια καπνού.
Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως, με την καταβολή 1.800 ευρώ από την 57χρονη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κατακλυσμός: To Άγιο Πνεύμα, ο νεροπόλεμος και τα έθιμα – Τι γιορτάζουμε
Νίκος Σεργιανόπουλος: 15 χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις