Οδηγοί προσοχή! Πυκνή τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους - Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων

Οδηγοί προσοχή! Πυκνή τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους - Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων

Λόγω της επιστροφής των εκδρομέων, παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση τόσο στους αυτοκινητόδρομους, όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Ιδιαίτερα στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Λευκωσίας (Κυρίως από Ορόκλινη προς Ριζοελιά) και Λεμεσού – Λευκωσίας, η τροχαία κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

 

Καλούνται οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

* Φωτογραφία αρχείου

Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE