Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου: «Καλέ, είμαστε συγγενείς»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου: «Καλέ, είμαστε συγγενείς»

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Μαρία Μπακοδήμου και την τηλεοπτική της παρέα στον ΣΚΑΪ. Με το… καλησπέρα, όμως, ο μελαχρινός καλλονός έμελλε να αιφνιδιάσει την παρουσιάστρια για την πρώτη τους γνωριμία.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται από κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μην συμφωνεί και να την γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω. «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ» αναφώνησε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της να την ρωτάει με νόημα, «δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ λες;» και να ακολουθεί ένας σύντομος διάλογος των δυο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE