Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος του μέχρι την επόμενη Δικάσιμο - Πότε θα συνεχιστεί

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος του μέχρι την επόμενη Δικάσιμο - Πότε θα συνεχιστεί

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν σήμερα 6 Ιουνίου, ο 25χρονος χάκερ, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του 25χρονου που κατηγορούνται για αδικήματα που σχετίζονται με υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως μέχρι την επόμενη δικάσιμο (10 Ιουλίου), ο 25χρονος χάκερ και ο θείος του παραμείνουν υπό κράτηση,  ενώ η τρίτη κατηγορούμενη (μητέρα 25χρονου) να παραμείνει ελεύθερη υπό όρους. 

Υπενθυμίζεται ότι οι επιτόπιες έρευνες για τον εντοπισμό της σωρού του 31χρονου τερματίστηκαν πριν από περίπου μία εβδομάδα αφού αποδείχθηκαν άκαρπες, με την Αστυνομία να δηλώνει ότι συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, αποφάσισε στις 26/5 όπως ο 25χρονος χάκερ και ο θείος του παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώ η μητέρα του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι και τη δίκη.

Εκτός από τον φόνο εκ προμελέτης, ο 25χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: Σε εξέλιξη η Στρατιωτική Παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

LIVE: Σε εξέλιξη η Στρατιωτική Παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Το ThemaOnline βρίσκεται στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ απ΄ όπου θα σας μεταφέρει εικόνες από τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Μηχανοκινήτων και Πεζοπόρων Τμημάτων της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Σε εξέλιξη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 63η επέτειο της ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για πρώτη φορά επικεφαλής ευρωπαϊκού Θεσμού,  Πρόεδρος της Ευρωβουλής Ρομπέρτα Μέτσολα συμμετέχει στους εορτασμούς για την επέτειο της ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top